Enterprise SMS Alusta

Joukkoviestejä suoraan selaimesta

Enterprise SMS Alusta – joukkoviestejä suoraan selaimesta
Yhteystietoihin liitettävät avainsanat ja oletukset mahdollistavat kampanjoiden, viestinnän ja esimerkiksi tilaustietojen tarkan kohdentamisen. Niiden avulla voidaan myös järjestää kilpailuja ja muita innostavia markkinointitempauksia.

MobiPlus Enterprice SMS Platform MobiPlus SMS Enterprise -alustan automaation ansiosta tavoitat kohderyhmäsi juuri silloin kun haluat. Voit lähettää tekstiviestejä tarkasti segmentoiduille ryhmille juuri haluamasi kellonaikaan.

 

 

Viestin lähettäminen on yksinkertaisimmillaan näin helppoa:
1. Kirjoita ytimekäs teksti.
2. Valitse halutessasi viestin lähetysaika.
3. Paina Lähetä-nappia.

Tekstiviesteihin tehoa kohdennuksella

Tarkennetulla hakutoiminnolla voit laatia listoja ja ryhmiä niin, että voit lähettää haluamasi viestin vain valitsemallesi kohderyhmälle. Ryhmien jakaminen tai yhdistäminen onnistuu helposti. Kaikki uudet ja vanhat ryhmät tarkistetaan automaattisesti kieltolistojen osalta niin, että ryhmissä on vain sellaisia numeroita, joiden omistajat eivät ole kieltäneet SMS-markkinointia.

Myös ryhmien muokkaaminen on yksinkertaista, kuten myös vanhentuneiden numeroiden poisto yhdestä tai useammasta ryhmästä.
Ryhmät eli lähetyslistat mahdollistavat myös uniikkien tai esiladattujen koodien lähettämisen vain tietylle vastaanottajaryhmälle. Voit esimerkiksi asettaa jollekin vastaanottajaryhmälle valmiiksi alennuskoodeja, jotka lähetetään kampanjan yhteydessä.

Viestintää vastaanottajan ehdoilla

Vastaanottaja voi koska tahansa kieltää markkinointiviestien lähettämisen lähettämällä valitun avainsanan (esimerkiksi ”STOP”) jaettuun lyhytnumeroon. Esto tai listalta poisto voidaan tehdä tarvittaessa myös esimerkiksi netissä tai manuaalisesti suoraan järjestelmään.

SMS Enterprise -alusta on joustava ja tehokas työkalu, joka on luotu erityisesti suurten massojen tekstiviestimarkkinointiin. Silti se taipuu hyvin myös muunlaisiin tarpeisiin.

SMS Enterprise –alustaan sisältyy myös tilastotoiminto, jonka avulla on helppoa seurata, kuinka monta viestilähetystä on toimitettu ja kuinka moni vastaanottaja on reagoinut viestiin. Tilastoista voi koostaa helposti myös erilaisia raportteja.
Esimerkkejä käyttöalueista

Asiakasklubi

Monilla yrityksillä on kanta-asiakasklubi tai vastaava asiakasrekisteri, koska se parantaa parhaimmillaan asiakasuskollisuutta ja tarjoaa mahdollisuuksia myös lisämyyntiin. Alustamme kautta asiakaskerhon viestintä hoituu helposti pienilläkin resursseilla. Suurille yrityksille tarjoamme tarvittaessa palvelun integroinnin yrityksen omiin CRM- tai vastaaviin järjestelmiin.

Tekstiviestien hyödyntäminen asiakaskerhossa:

• Ajankohtaisten ja kohdistettujen tarjousten lähettäminen
• Sesongin ajankohtaisista tuotteista ja kokoelmista tiedottaminen
• Kutsujen lähettäminen
• Asiakastutkimusten tekeminen
• Mahdollisuus poistaa itsensä asiakasrekisteristä

Tapahtumat ja messut

Tapahtumissa ja vaikkapa messuilla on usein hektistä ja niukasti aikaa. Henkilökohtainen kohtaaminen jokaisen vierailijan kanssa on hankalaa tai jopa mahdotonta. Tekstiviestimarkkinoinnin avulla voit olla yhteydessä jokaiseen vierailijaan henkilökohtaisella ja yksilöllisellä tavalla.

Voit muun muassa
• lähettää tietoa tapahtumasta ja toimittaa kutsut osallistujille ja asiakkaille niin, että viesteissä puhutellaan henkilöä nimeltä
• ottaa vastaan kysymyksiä yleisöltä esim. väittelyn tai seminaarin aikana.
• kerätä kontakteja tekstiviestin välityksellä, esimerkiksi kiinnostuksen kohteiden perusteella
• lähettää tervetuliaisinformaatiota ja tarkat tiedot, mistä teidät löytää
• vastaanottaa ilmoittautumisia tekstiviestillä
• lähettää tekstiviestejä vierailijoille ja osallistujille
• houkutella vierailijoita osallistumaan kilpailuihin
• lähettää messutarjouksia vierailijoille

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ!