SMS Gateway

Integroitava ratkaisu moneen tarpeeseen

SMS Gateway
SMS Gatewayn suurin etu on se, että sen avulla SMS-toiminnon voi tuoda osaksi melkein mitä tahansa järjestelmää tai sovellusta, joka sisältää asiakasrekisterin.

Map_MobiPlusSMS Gatewayn avulla voi lähettää esimerkiksi tekstiviestitarjouksia olemassa oleville asiakkaille, muistuttaa tekstiviestillä lähestyvästä ajanvarauksesta tai lähettää tilausvahvistuksen suoraan tilausjärjestelmästä asiakkaan kännykkään.

Asiakaskerhon luominen ja ylläpitäminen onnistuu myös suoraan integraation avulla. Näin voit lähettää asiakkaillesi vaikkapa onnittelut merkkipäivänä, kutsuja erilaisiin tapahtumineen, asiakasviestejä ja paljon muuta.

Tekstiviesti on lisäksi hyvä keino pitää asiakas ajan tasalla tilausprosessin etenemisestä. SMS Gateway mahdollistaa esimerkiksi paketin lähetystietojen toimittamisen tai muuttuneesta varastotilanteesta tiedottamisen suoraan asiakkaalle.

Oli toimialasi mikä vain, tekstiviesteillä voit luoda asiakkaisiisi henkilökohtaisemman ja toimivamman suhteen kuin perinteisillä massamarkkinoinnin työkaluilla. Tekstiviesti on nopein, yksinkertaisin ja luotettavin keino tavoittaa asiakkaat. Jokaisesta lähetyksestä jää järjestelmään kuittaus, ja viestit voidaan toimittaa minne tahansa maailmassa.

Miten pääsee alkuun?
Liitäntä SMS Gateway –palveluun onnistuu vaivattomimmin HTTP/s:n tai SMPP:n kautta. Tarvittaessa voimme tarjota myös muita vaihtoehtoja tai räätälöidä yksilöllisen ratkaisun.

Yhteenveto
Liitännät: Ensisijaisesti HTTP/s sekä SMPP
Käyttöalueet: Tarjoukset, alennuskoodit, uniikit koodit, tapahtumakutsut, tiedottaminen, tilaus-/lainaus-/varausvahvistukset, muistutukset, hälytys- ja valvontajärjestelmelmät

OTA YHTEYTTÄ!