MobiPlus OY

Tietoa yrityksestä

Tekstiviestien hyödyntäminen markkinoinnissa ja suoraviestinnässä on vahvassa kasvussa. Se on edullinen, helppo ja tehokas keino tavoittaa asiakkaat yksilöllisesti ja ohjata heidän liikkumistaan niin verkossa kuin sen ulkopuolella esimerkiksi tapahtumissa tai messuilla.

MobiPlus on pohjoismainen yritys, jolla on asiakkaita kaikissa Pohjoismaissa. Asiakaskunta koostuu erikokoisista yrityksistä ja muista organisaatioista kuten kivijalkamyymälöistä, verkkokaupoista, mainostoimistoista ja CRM- järjestelmien toimittajista.
MobiPlussan avainhenkilöillä on pitkä ja monipuolinen kokemus markkinoinnista, myynnistä ja hallinnosta mm. ICT-turvallisuus-, pankki-, peli-, infra- ja telealoilta sekä kuluttajatuotteiden parista. Tätä kokemusta hyödynnämme asiakkaidemme eduksi niin tuotekehityksessä kuin konsultoinnissa.

Turvallisuus ja toimivuus
MobiPlus toimii yhteistyössä useiden operaattorien kanssa ympäri maailman. Suora sopimus operaattoreiden kanssa varmistaa palveluidemme turvallisuuden ja toimivuuden. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palveluidemme ylläpitoa ja tietoturvaa varmistaaksemme toimivan tekstiviestiliikenteen myös tulevaisuudessa.

OTA YHTEYTTÄ!